Konsultasjon

Inntakssamtale og funksjonstesting. Min filosofi er at vi er ment å være naturlig friske. Når vi har forutsetningene tilstede vil mange ubalanser kunne rettes opp gjennom ulike livsstilstiltak. Jeg hjelper deg med å avdekke skjulte stressfaktorer som kan skape ubalanser i systemet, gjennom funksjonelle labtester og inntakssamtale. Samt sette opp en plan for behandling som gir deg flere forutsetninger for bedring. Du skal være ferdig utredet hos lege for underliggende sykdommer før timeavtale hos meg, eller at vi har legeoppfølging som en del av behandlingsplanen din.

Muskelterapi

Bevegelse skal være massasje for muskler og smøring av ledd. Når vi beveger oss lett sliter vi mindre på kroppen, vi bruker mindre energi og vi får bedre prestasjon innen idrett. Gode bevegelser gir mindre smerter og en bedre hverdag. Jeg gjør kombinasjon av behandling på benk med "hands on" teknikker og maskinassistert justering (percussor), bevegelseslære, smerteforståelse og treningsveiledning for effektiv hjemmetrening.

Percussorbehandling

En smertefri og effektiv behandling for å stimulere nervesystemet, avspenne bindevevet og skape bedre leddfunksjon. Det skjer en lett "tromming" på bindevev og ledd med riktig frekvens. Dette aktiverer nervesensorer som justerer spenningsnivå i muskulatur og bindevev. Lettere bevegelser og mindre smerter er vanlig resultat etter en runde med Percussor behandling.

Medlemskap på Senter for livsstilsmedisin

Stripe (betalingsportalen) har feilaktig vurdert vår virksomhet til å være et nettbasert apotek og lytter ikke til våre innsigelser. Vår medlemsordning blir dermed tvangsavsluttet 6. mars 2018. Alle som har betalt for medlemskap vil få tilsvarende rabatter ut den tiden de har betalt for. Dette kom nokså brått og uventet. Vi diskuterer foreløpig hva vi skal gjøre videre. Vi beklager de ulempene det medfører.

Priser hos Tor

Priser gjeldende f.o.m. 1. april 2018

Egne priser på laboratorieprøver hos Lab1. Les om betaling med Vipps.

Tjeneste Ikke medlem Medlem
Vanlig time (60 min) konsultasjon helsecoaching: 1350 kr -
Kort time (45 min) muskelterapi: 900 kr - 60 min. 1200 kr.
Kort time (30 min) percussorbehanding: 600 kr -
Lang time (90 min) 1800 kr -
ENERGIKODEN 2018: Oppfølging over 3 mnd. pakkepris 4500 kr Ta kontakt for innhold.
Betaling
Fakturagebyr 100 kr 50 kr
Kortgebyr 0 kr 0 kr
Tredjepartstjenester
Prøvetaking Furst/ Unilabs fra 45 kr fra 45 kr